Camping Blekkerdal

CAMPERPLAATSEN

Op 150m van de camping, op het adres Pylyserlaan 43, vindt u ons camperpark. Vijftien ruime staanplaatsen, elk voorzien van een verhard gedeelte en een grasveldje.

24-UUR SYSTEEM ZONDER RESERVATIE
Wij werken met een 24-uurs systeem, hierdoor kiest u zelf wanneer u aankomt en dus ook wanneer u vertrekt.
Meerdere nachten blijven is natuurlijk ook mogelijk. U hoeft hiervoor niets te doen, de computer rekent bij vertrek het aantal nachten voor u uit. 
Het tarief voor 24 uur komt op € 21,00. In deze prijs zit uw verblijf, elektriciteit- en waterverbruik en WiFi. 

Reserveren vooraf is niet mogelijk, zo geven we iedereen een gelijke kans op een plekje. U kan steeds de receptie bellen om de actuele drukte na te vragen.

CHECK-IN & -OUT
Check-in: inrijden met bank of kredietkaart. ( u wordt op dit moment enkel geregistreerd, de betaling gebeurt bij vertrek )
Check-out:  uitrijden met dezelfde bankkaart ( uw kaart wordt twee keer gevraagd, eerste maal: de rekening wordt gemaakt op basis van uw inrij-tijdstip, tweede maal: betaling)

WiFi
Op het hele park hebt u ontvangst met onze Citymesh Hotspot. Bij aankomst krijgt u een code voor de eerste 24uur. Deze code kan u nadien kosteloos verlengen aan de receptie van de camping.

SANITAIR
Op het camperpark is geen sanitair voorzien. Wenst u toch sanitaire voorzieningen te gebruiken dan kan dit op de camping, op vertoon van uw inrij-ticket.

VRAGEN? 
Wij beantwoorden graag al u vragen tijdens de openingsuren van onze receptie.